Ostale vijesti

U nedjelju započinju tradicionalne Dječje svečanosti "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić"

IMG 4070

Ove se godine obilježava 144. obljetnica rođenja poznate brodske književnice Ivane Brlić-Mažuranić. U spomen na dječju spisateljicu, Grad Slavonski Brod sa brojnim udrugama i ustanovama već tradicionalno organizira Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić – Mažuranić“. 

Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za medije, program otvorenja Dječjih svečanosti pod nazivom „Priče iz davnina“ započinje u nedjelju 15.travnja u 16,00 sati na glavnom gradskom trgu. Građani će tada moći uživati u izvedbi Umjetničke organizacije "Slavonski Brodvej" , uz sudjelovanje Satiričkog kazališta mladih te Dramskog studia "Tintilinić". U sklopu programa bit će održano i tradicionalno podizanje zastave Dječjih svečanosti te predaja ključa grada djeci.
U tjednu bajki naši najmlađi će moći vidjeti kazališne predstave, izložbe, likove iz bajki na gradskom Korzu, sudjelovati u radionicama, slušati bajke koje će im pričati bajkopričalica i još puno toga.

U programima manifestacije tradicionalno sudjeluju brodska djeca i mladi te gosti iz cijele Hrvatske i Grada Celja- koji su uključeni kroz sudjelovanje u programima ili kao posjetitelji. Ranijih je godina Slavonski Brod tijekom Dječjih svečanosti posjetilo preko 5.000 djece, a jednaka zainteresiranost za plovidbu Ivaninim svijetom bajki očekuje se i ove godine.

Sve informacije, kao i cjelokupan program, objavljeni su na službenim stranicama manifestacije: www.usvijetubajki.org , dok program možete pogledati i u nastavku:

Program Dječjih svečanosti  "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić"

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U nedjelju započinju tradicionalne Dječje svečanosti "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.