Ostale vijesti

Na posljednjoj sjednici Stožera organizacijski dogovori oko povrata spremnika za vodu i naknade troškova nastalih tijekom ekološke krize

stozer11042018

Nakon obavijesti Stručnog povjerenstva za vodu namijenjenu ljudskoj potrošnji i potvrde samog ministra zdravstva da je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna, danas je održana i posljednja sjednica zajedničkog stožera Grada i Županije.

Dogovarani su tehnički i organizacijski detalji oko povrata spremnika za vodu koji su bili postavljeni na području grada i zahvaćenim općinama, a koji će tijekom sljedeća dva dana biti uklonjeni sa svih gradskih lokacija. Bit će vraćeni najprije u Javnu vatrogasnu postrojbu, nakon toga dio se vraća u Državnu upravu za zaštitu i spašavanje te dio u državne robne zalihe.

Isto tako zajednički stožer Grada i Županije uputit će zahtjev za naknadu financijskih troškova gradskih trgovačkih društava Komunalca i Vodovoda te Javne vatrogasne postrojbe i Crvenog križa za troškove nastale u distribuciji vode tijekom krize.

Od ekološkog akcidenta svakodnevno su se održavale sjednice Stožera zaštite i spašavanja, a niti sam blagdan Uskrsa nije bio iznimka. Sve kako bi se građani Slavonskog Broda i okolice opskrbili pitkom vodom te informirali s najvažnijim činjenicama. Zaključno, zajednički Stožer poslao je jasnu poruku da je opskrba s pitkom vodom normalizirana te da je voda zdravstveno ispravna za piće i potrošnju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na posljednjoj sjednici Stožera organizacijski dogovori oko povrata spremnika za vodu i naknade troškova nastalih tijekom ekološke krize

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.