Ostale vijesti

Održana 10. jubilarna Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje

IMG 3862

Već se desetu godinu za redom u Glazbenoj školi održava Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje koja okuplja glazbenike i njihove profesore sa ciljem predstavljanja rada, truda i umijeća na gitari široj publici.
Smotra je nastala 2000. godine na prijedlog profesora Ante Čaglja sa idejom prezentacije vrijednih i marljivih učenika gitare naše regije, tijekom koje bi se učenici i njihovi profesori družili, predstavili svoje radove u ugodnoj atmosferi, dok za one koji imaju iskustva u natjecanjima pomaže u održavanju natjecateljskog duha.
Na smotri su sudjelovali predstavnici deset glazbenih škola koji su tijekom programa pokazali svoja sviračka umijeća. Mirela Jagodić, Ravnateljica Glazbene škole Slavonski Brod, u uvodnoj je riječi izrazila zadovoljstvo što se dobra ideja održala svih ovih godina te što se već desetu godinu mladi i njihovi profesori imaju priliku pokazati sviranjem na gitari u okruženju koje nije natjecateljskog karaktera, ali potiče daljnji rad i napredovanje. Današnju smotru je otvorio Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić potvrdivši važnost i utjecaj smotre na mlade glazbenike, kao i atmosferu koja vlada na događaju iz godine u godinu.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana 10. jubilarna Međužupanijska smotra mladih gitarista Slavonije i Baranje

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.