Ostale vijesti

Otvorena izložba akademskog slikara Željka Subića „Life`s good“

IMG 20180308 191839U Likovnom salonu „Vladimir Becić otvorena je izložba slika akademskog slikara Željka Subića pod nazivom "Life's Good". Željko Subić od 1956. živi u Novoj Gradiški, Studij likovnih umjetnosti završio je 1970. na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu a diplomirao šest godina kasnije u klasi Ismara Mujezinovića i Mersada Berbera. Po završetku školovanja vraća se u Novu Gradišku i radi kao profesor likovne umjetnosti na gimnaziji u Novoj Gradiški, a njegov razvojni put traje preko četrdeset godina. Udaljen od umjetničkih središta i utjecaja, slika oslanjajući se na vlastite snage, stvarajući prepoznatljiv likovni izričaj i zadivljujući likovni opus.

Za Željka Subića slikanje je više od umijeća ruke. Slikarstvo je za njega oblik likovnog mišljenja i vidljiva njegova stalna zaokupljenost čistom slikarskom formom. Izlagao je na tridesetak samostalnih izložbi i preko pedeset skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Izložbu u Likovnom salonu „Vladimir Becić“ službeno je otvorio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvorena izložba akademskog slikara Željka Subića „Life`s good“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.