• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Za Sveučilište u Slavonskom Brodu u zajedništvu sve političke strane

 naslovna resize

Gradonačelnik Mirko Duspara danas je u Gradskoj upravi održao sastanak na temu osnivanja Sveučilišta u Slavonskom Brodu i to s Robertom Lujićem, privremenim rektorom Sveučilišta u Slavonskom Brodu, županom Danijelom Marušićem te predstavnicima svih političkih stranaka i saborskim zastupnicima.

Naime, nakon Rješenja Ustavnog suda Republike Hrvatske kojim se potvrdilo da je Zakon o osnivanju Sveučilišta donesen u skladu sa zakonima Republike Hrvatske te da je i dalje na snazi, sada je red na Senatu da izglasa izdvajanje brodskih sastavnica iz Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Odnosno, kako bi sastavnice, koje su još prije dvije godine podržale model integriranog sveučilišta i donijele Odluke o izdvajanju, napokon postale sastavnice Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Cilj današnjeg sastanka je bio da se u zajedništvu i neovisno od političke stranačke pripadnosti, osim podrške, zajednički dade i konkretan doprinos u osnivanju Sveučilišta u Slavonskom Brodu. U tom smislu, zaključno je poslana jasna poruka iz Gradske uprave i donesena zajednička odluka Grada Slavonskog Broda, Brodsko-posavske županije te svih stranaka i saborskih zastupnika da svojim aktivnostima i konkretnim mjerama pridonesu zajedničkoj borbi da se što prije realizira Sveučilište u Brodu.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Za Sveučilište u Slavonskom Brodu u zajedništvu sve političke strane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.