Ostale vijesti

Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

IMG 2185

Povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112 koji se obilježava 11. veljače, građani i pripadnici hitnih službi sudjelovali su u tradicionalnoj 7. po redu utrci održanoj u našem gradu. Kao i ranijih godina, sudjelovanje je bilo rekreativnog karaktera, ukupne dužine 5 km (do izletišta „Poloj“ i natrag), a cilj je bio podizanje razine spoznaje građana o značaju jedinstvenog europskog broja za hitne službe, kao i promocija zdravog načina života.
Početak utrke od Sportske dvorane „Vijuš“ obilježio je pucanj iz startnog pištolja u 11:02 h, vremenu koje simbolično ukazuje na broj hitnih službi koje je Republika Hrvatska u operativnu funkciju stavila 2005. godine. Na taj način Hrvatska i druge države EU imaju jedinstveni broj koji se može pozvati u bilo kojoj državi članici u slučaju potrebe pomoći hitnih službi.
Utrka je održana u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje - Područni ured za zaštitu i spašavanje Slavonski Brod, Udruge za rekreativno cestovno i planinsko trčanje i hodanje i Trkačkog kluba "BraCe" Slavonski Brod uz potporu Brodsko-posavske županije. Ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112 prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.