Ostale vijesti

Obavijest o zabrani vožnje za motorna vozila na glavnom gradskom trgu i zonom zabrane prometovanja

 korzo resize

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo obavještava građane i poslovne subjekte da se zabranjuje prometovanje svim motornim vozilima na glavnom gradskom Trgu Ivana Brlić Mažuranić i ulicama u kojim su postavljeni opločnici namijeni pješacima (Ulica Ante Starčevića, Ulica Ivana pl. Zajca, Trg Josipa Stadlera). Također, ovo se odnosi i na druga područja grada namijenjena isključivo korištenju pješacima.

Novost je da se zabrana odnosi na prometovanje motornih vozila za potrebe opskrbe i servisa koje se može izvršavati samo ručnim kolicima-karićima, biciklima s tri kotača te prenošenjem od strane djelatnika.

Obavještavaju se građani i poslovni subjekti da će se od 5. veljače 2018. godine izvršavati pojačani nadzor komunalnog i prometnog redarstva na navedenim lokacijama i prekršajno sankcionirati oni koji se ne budu držali odredbi.

Obavijest u cijelosti pogledajte ovdje:Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo-zabrana vožnje motornim vozilima glavnim gradskim trgom i zonom zabrane prometovanja

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obavijest o zabrani vožnje za motorna vozila na glavnom gradskom trgu i zonom zabrane prometovanja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.