Ostale vijesti

8. Dobrotvorni malonogometni turnir "Kolonija 2018." - tradicija dobrote i humanosti

20180107 181901 resize

Održan je 8. Dobrotvorni malonogometni turnir Kolonija 2018. u organizaciji amaterske dobrotvorne sportska udruge “MNK Kolonija – sv. Dominik Savio” s Caritasom slavonsko-brodskog dekanata i Župom sv. Dominika Savija. Turnir se održavao u školsko sportskoj dvorani OŠ „Đuro Pilar“ na Koloniji od 3.1. do 7.1.2018. godine.  

Kao i ranijih godina, sav prihod namijenjen je u dobrotvorne svrhe pa je ove godine pomoć namijenjena jednom bolesnom dječaku za liječenje, a isto tako cilj je nabaviti ABI Indeks aparat za Odjel kardiologije kao i sustav za terapiju Odjelu pedijatrije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu.

Pored nogometa, u sklopu ovogodišnjeg programa, organiziran je turnir u pikadu i kartaškim igrama (beli), kulturno-umjetnički program te za mlade – projekt Susreti Sv. Dominika Savija. U prepunoj dvorani školske dvorane i u dobroj atmosferi u završnom programu nastupili su Kulturno-umjetničko društvo "Zrinski-Frankopan", KUD "Brodski biseri", Športski plesni klub "Astra", Ukrajinsko kulturno-prosvjetno društvo "Taras Ševčenko" i dječji zbor Župe Bezgrešnog srca Marijina. Izvučeni su dobitnici nagradne tombole, a odigrana je i finalna malonogometna utakmica.

Gradonačelnik Mirko Duspara, na završnoj svečanosti, istaknuo je jedinstvenost, posebnost i lijepu tradiciju ovog turnira ispunjenu dobrotom i ljubavlju za druge kojima je pomoć uistinu potrebna te najavio izgradnju novog društvenog doma u Naselju Kolonija. Na otvorenju malonogometnog turnira, nazočna je bila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas koja je organizatorima uručila i donaciju Grada Slavonskog Broda za ovogodišnju dobrotvornu akciju. Kontinuiranim, sustavnim te kršćanskom duhovnošću i solidarnošću nadahnutim radom Udruge „Malonogometnog kluba Kolonija – sv. Dominik Savio“ te kroz pomoć koju su iskazali prema drugima u posljednjih sedam godina pa sve do danas, pomažući siromašnim obiteljima, individualno djeci kojoj je bilo potrebno liječenje, školskim ustanovama informatičkom opremom i knjigama, aparatima Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, a također i posjećenost ovog turnira, svjedoči da su uspjeli u svom naumu, a to je pokazati da su građani Slavonskog Broda uvijek spremni pružiti pomoć najpotrebitijima.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 8. Dobrotvorni malonogometni turnir "Kolonija 2018." - tradicija dobrote i humanosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.