Ostale vijesti

Održan tradicionalni božićni koncert Grada Slavonskog Broda i KKD "Ivana Brlić Mažuranić"

IMG 1289 resize

Božić je vrijeme okupljanja u dobrom društvu, vesele atmosfere i darivanja, a sve to Brođani su mogli doživjeti na božićnom koncertu što ga Grad Slavonski Brod u organizaciji s KKD „Ivana Brlić-Mažuranić“ poklanja svojim građanima tradicionalno svake godine. Za vokalno-glazbeni koji se održao sinoć u prepunoj velikoj dvorani Glazbene škole zaslužni su Hrvatsko pjevačko društvo „Davor“, Brodski tamburaški orkestar, Brodski harmonikaški orkestar „Bela pl.Panthy“ i Gradska limena glazba „Željezničar“, a posebno su sve gledatelje oduševile plesne točke najmlađih polaznika iz Studija za moderni i klasični ples „Brodski leptirići“. U ime Gradske uprave, sve prisutne pozdravila je zamjenica gradonačelnika Tea Tomas i poželjela svima čestit Božić i Novu godinu 2018.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan tradicionalni božićni koncert Grada Slavonskog Broda i KKD "Ivana Brlić Mažuranić"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.