• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Grad Slavonski Brod darivao novorođenčad za Božić

IMG 0936 resize

Lijepo je bilo danas vidjeti na jednom mjestu mladost i budućnost grada Slavonskog Broda i to na prigodnom prijemu roditelja i novorođene djece što ga je Gradska uprava pripremila danas u velikoj dvorani Glazbene škole. Grad Slavonski Brod dodijelio je božićnice za 392 novorođene bebe u 2017. godini u iznosu od 750 kuna.

Smijeh, plač, puzanje mališana i ugođaj božićne glazbe ispunio je prostor dvorane baš onako kako to i treba biti kada se organizira ovakav jedan prijem u čast djeci. Gradonačelnik Mirko Duspara u ime Gradske uprave pozdravio je sve bebe i istaknuo da grad bez djece i ljudi nije grad, te da će uvijek, kao i dosad, ustrajati i raditi na tome da Slavonski Brod demografski zaživi, da se u njemu zasnivaju obitelji i rađaju djeca, da se osiguraju uvjeti za ugodan, kvalitetan, miran i siguran obiteljski život.U tom smislu Grad Slavonski Brod provodi mnoge mjere kako bi zadržao, ali isto tako i privukao nove stanovnike. U sljedećoj godini povećat će se naknade za novorođenčad, a kao jedini grad u Republici Hrvatskoj, Slavonski Brod je uveo novu mjeru darivanja opreme za novorođenčad, za prvorođenu djecu, u vrijednosti od pet tisuća kuna. Ukupno za naknade za novorođenčad u proračunu za 2018. godinu izdvojeno je 2,6 milijuna.

Bila je ovo i prilika za druženje, razgovor i upite roditelja s gradonačelnikom, a koje je zanimalo hoće li se nastaviti i projekti izgradnje stanova za mlade, na što je gradonačelnik potvrdno odgovorio, jer je za taj projekt za sljedeću godinu izdvojeno 5 milijuna kuna, dok se za izgrađene stanove trenutno čeka raspisivanje natječaja. Prijem je završio svečano s čestitkom za blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2018. godinu te podjelom božićnih čekova svim novorođenima bebama i roditeljima.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad Slavonski Brod darivao novorođenčad za Božić

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.