• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

22. Katarinski sajam: Darivanje Kata, Katica i Katarina, 2. Olimpivske igre, Show cooking - kuharski dvoboj i zahvalnice izlagačima

NASLOVNA

Kako tradicija nalaže, i ove godine na 22. Katarinskom sajmu darivane su Kate, Katice i Katarine i to uz glazbu i veliko šokačko kolo u maloj dvorani „Vijuš“ uz brojne posjetitelje od kojih su se mnogi i sami pridružili plesu i pjesmi. Darove Katama uručio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić, a najstariju i najmlađu Katu  dodatno je darivala direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković. Vrijedne darove osigurali su hrvatski pčelari, a u košarici mogli su se naći medenjaci, liker od višanja s medom, med i dr. slični proizvodi.

Ispred dvorane „Vijuš“ u sajamskom šatoru punom posjetitelja, u dobroj atmosferi uz domaća piva i glazbu uživo, održane su 2. Olimpivske igre na kojima je prvo mjesto u ukupnom poretku svih disciplina osvojio tim Brodske pivopije.

Danas zadnjeg dana sajma, održao se „Show cooking – kuharski dvoboj“ u kojem su sudjelovali poznati sudionici RTL showa „3,2,1 –kuhaj“ Blaženka i Tomislav Župan, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić i poznati brodski chefovi u organizaciji Udruge kuhara Brodsko-posavske županije.

Program sajma tijekom tri dana, osim kulturno-zabavnog programa i redovne ponude izlagača, sadržajem je bio upotpunjen i kroz radionice za građane, a neke do njih su bile:  radionica „Smanjenje unosa soli putem hrane – benefiti i izazovi“ (Hrvatska gospodarska komora), informativna radionica „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ (Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda), radionica za djecu „Connect   IT – zagrebi robotiku“ (ConnectIT) te „Slavonski med, perspektiva pčelara i potrošača“ radionica Udruge pčelara „Zrinski“ iz Slavonskog Broda i Udruge „Slavonski med“ iz Virovitice.

Pored ponude proizvoda, bilo je i sajamskih štandova s humanitarnim karakterom, a jedan od njih bio je i štand Rotary kluba Slavonski Brod koji je za cilj imao prikupljanje pomoći za opremu Odjela rodilišta Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ s krevetima za bebe.

Svim izlagačima koji su i ove godine doprinijeli svojim sudjelovanjem raznolikosti i bogatstvu programa 22. Katarinskog sajma, gradonačenik Mirko Duspara se zahvalio i osobno uručio pojedinačno svakom izlagaču zahvalnicu uz poziv na sudjelovanje i iduće godine.

I ove godine, sajam je dokazao da je jedan od najznačajnijih događaja za obrtnike, male i srednje poduzetnike, za grad Slavonski Brod i sve njegove stanovnike koji su u tri dana sajmovanja uživali u raznolikom i sadržajno bogatom programu Katarinskog sajma.

  

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 22. Katarinski sajam: Darivanje Kata, Katica i Katarina, 2. Olimpivske igre, Show cooking - kuharski dvoboj i zahvalnice izlagačima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.