Ostale vijesti

Završio 10. Festival amaterskih kazališta

21640405 1482588551829124 964376056 o resizeDodjelom nagrada i priznanja u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“, sinoć je završio 10. Festival amaterskih kazališta. Ovogodišnji festival tijekom šest dana ponovno je ponudio bogat program, a posjetitelji su imali priliku pogledati ukupno sedam predstava. 

Prema odluci stručnog suda najbolja predstava u cjelini na 10.FAK-u je „Portret“, Pozorište Raša Plaović sa UB-a, dok je Grand prix publike po izboru gledatelja osvojila predstava „Svastike“, Gradsko kazalište mladih Vitez.Nagradu za najbolju scenografiju i kostimografiju osvojilo je Hrvatsko amatersko kazalište Travnik za predstavu „Pobuna u kokošinjcu“.

Nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu osvojile su Snježana Puljić, GAK Županja i Mirjana Simić, Pozorište Raša Plaović sa UB-a, dok je za najbolju mušku ulogu nagrađen Krešo Softa,GAK Županja.Aleksandar Tadić osvojio je nagradu za najbolju režiju predstave „Portret“, Pozorište Raša Plaović sa UB-a, a Snježana Puljić - Gradsko amatersko kazalište Županja za najbolji originalni tekst predstave „Tri jablana“. Tomislav Goll, Satiričko kazalište mladih – Slavonski Brod nagrađen je za razvoj kazališnog amaterizma i pomicanje granica umjetničkog izričaja.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Završio 10. Festival amaterskih kazališta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.