Ostale vijesti

Napreduju radovi na izgradnji novog prostora za kajak kanu klubove

IMG 7863Grad Slavonski Brod posljednjih godina kontinuirano ulaže sredstva u projekte s područja sporta kako bi na taj način profesionalnim sportašima i rekreativcima bili omogućeni što bolji uvjete za bavljenje sportom. Tako je u posljednjih dvanaest godina financirana izgradnja Gradskih bazena, stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“ i NK „Amater“, dvorane „Vijuš“, kuglane i novih prostora za boksače, sportskog objekta NK „Graničar“ u Varošu, uređenje ŠRC „Klasije“, stadiona kraj Save i NK „Budainka-Kolonija“, izgradnja četiri nove školske sportske dvorane, izgradnja novog skate parka, postavljanje fitness sprava na šetnici prema Poloju te u gradskom naselju Livada.  

Uz sve ove projekte, u tijeku su i radovi na izgradnji novog prostora za kajak kanu klubove koji će našim kajakašima i kajakašicama pružiti novi, moderan prostor za rad. Prostor kajak-kanu klubova nalazit će se na dvije etaže ukupne površine oko 740 m2. Neki od predviđenih sadržaja su dvoetažna teretana od 120 m2, svlačionice, prostor za masažu, spremišta za kajake i radionica, prostorija predviđena za smještaj gostujućih klubova, velika terasa na gornjoj etaži, poslovni prostor za uprave klubova, te dva hangara za čamce.

Kako danas izgleda ovo gradilište, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Napreduju radovi na izgradnji novog prostora za kajak kanu klubove

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.