Ostale vijesti

Dodijeljene nagrade Turističke zajednice grada Slavonskog Broda

IMG 6630Turistička zajednica grada Slavonskog Broda i ove je godine u suradnji s Obrtničkom komorom Brodsko - posavske županije i Županijskom komorom Slavonski Brod provela akciju izbora najboljeg gradskog bara i restorana te najljepše terase ugostiteljskog objekta, gradske okućnice, balkona i prozora. Sinoć su u prostoru caffe bara „Navigator“ dodijeljene nagrade i priznanja laureatima, a nagrađenima je čestitao i gradonačelnik Mirko Duspara.

Prvo mjesto u kategoriji najbolji caffe bar pripalo je domaćinu dodjele – caffe baru „Navigator“. Priznanje za najbolji gradski restoran dodijeljeno je restoranu „Antik“, a u kategoriji terasa ugostiteljskih objekata prvo mjesto pripalo je terasi restorana „Grozd“. Najljepši prozor na području grada ima obitelj Tolić iz Ulice 30. svibnja 1990. kbr. 3, dok je najljepši balkon onaj obitelji Mijić na adresi Naselje Andrije Hebranga blok VI, br. 11. Priznanje za najljepšu pretkućnicu uručeno je obitelji Galović iz Čavličkog kraja br. 109.

Tom prilikom proglašeni su i najbolji fiš majstori, koji su svoja kulinarska umijeća predstavili na Otvorenom prvenstvu grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša. Ovogodišnja fišijada održala se u petak 7. srpnja, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, prekinuta prije proglašenja najuspješnijih natjecatelja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Dodijeljene nagrade Turističke zajednice grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.