Ostale vijesti

Održana Revija hrvatskih narodnih nošnji i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji

IMG 5416

U sklopu 53. Smotre folklora „Brodsko kolo“ jučer je održana Revija hrvatskih narodnih nošnji i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji. Na ovoj već tradicionalnoj manifestaciji, u organizaciji Folklornog ansambla Broda, sudjelovalo je oko 30 djevojaka i snaši iz raznih krajeva Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine. Tako su posjetitelji i ove godine u brodskoj Tvrđavi imali priliku vidjeti bogatstvo i ljepotu hrvatske folklorne tradicije, a u uz najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji, izabrane su i tri prve i tri druge pratilje.

Reviji hrvatskih narodnih nošnji i izboru najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji prisustvovao je gradonačelnik Mirko Duspara koji je tom prilikom pozdravio sve prisutne te njegovi zamjenici Tea Tomas i Hrvoje Andrić.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana Revija hrvatskih narodnih nošnji i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.