Ostale vijesti

Obavijest građanima o privremenom zatvaranju prometa u Splavarskoj ulici, na Trgu Svetog Trojstva i dijela ulice Šetalište braće Radić

Grad Slavonski Brod ovim putem obavještava građane kako će zbog rekreativnog trčanja koje se organizira povodom obilježavanja jedinstvenog europskog broja 112 za hitne službe, u subotu 11. veljače u vremenu od 10.30 sati do 12.00 sati, biti privremeno zatvoren promet u Spavarskoj ulici.

Također, dana 11. veljače u vremenu od 17.00 sati do 19.00 sati, zbog svečane procesije u čast Gospi  Lurdskoj, promet će biti zatvoren u zoni raskrižja Ulice V. Mačeka -Trg žrtava rata, raskrižja ulica T. Skalice - A. Starčević te ulica T. Skalice – Mesićeve. Raskrižja ulica V. Mačeka - Trg žrtava rata i T. Skalice - A. Starčević se zatvaraju u punom profilu dok se raskrižje T. Skalice - Mesićeva zatvara na način da se zapadni prometni trak u Ulici Tome Skalice zatvori od pravca sjevera, dok će se istočnim prometnim trakom iste moći prometovati od Starčevićeve prema sjeveru. Građane ovim putem molimo za strpljenje i razumijevanje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obavijest građanima o privremenom zatvaranju prometa u Splavarskoj ulici, na Trgu Svetog Trojstva i dijela ulice Šetalište braće Radić

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.