Ostale vijesti

Mjuziklom „Mamma Mia!“ svečano otvoreno 27. Brodsko glazbeno ljeto

IMG 5660Mjuziklom „Mamma Mia!“ u izvedbi zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“ danas je svečano otvoreno 27. Brodsko glazbeno ljeto. Prilikom službenog otvorenja programa u kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Mirko Duspara koji je istaknuo kako Brodsko glazbeno ljeto i ove godine publici nudi uistinu brojne kvalitetne koncerte.
Najbolji dokaz tomu je i izvedba mjuzikla „Mamma Mia!“ koji je oduševio brodsku publiku. Naime, riječ je o poznatoj priči i planetarno poznatoj glazbi švedske grupe Abba koja je prije 10-ak godina pretvorena u mjuzikl koji se uspješno igra na West Endu u Londonu, te je prošla cijeli svijet. Od prošle godine igra se i u Komediji, koje je jedino hrvatsko kazalište specijalizirano za igranje mjuzikla.
U sklopu programa obilježavanja Brodskog glazbenog ljeta, koji traje sve do 29. srpnja 2016. godine, Brođani i Brođanke imat će priliku uživati u brojnim glazbeno – scenskim i plesnim programima te koncertima orkestralne, komorne i solističke glazbe.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Mjuziklom „Mamma Mia!“ svečano otvoreno 27. Brodsko glazbeno ljeto

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.