• Florafest
  • Jole

Energetska obnova zgrada; Grad poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda za zaštitu okoliša

Energetski certifikat
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je više javnih natječaja za sufinanciranje energetske obnove, energetskih pregleda, izrade projektne dokumentacije za povećanje energetske učinkovitosti višestambenih zgrada, te za nabavu i ugradnju uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije( razdjelnika) u višestambenim zgradama. U skladu s uvjetima, objavljenim na Internet stranicama Fonda za zaštitu okoliša, na natječaje se prijavljuju upravitelji zgrada.

Grad Slavonski Brod poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda i iskoriste sredstva za sufinanciranje projekata energetske obnove zgrada, koja im stoje na raspolaganju. Kako bi se upraviteljima zgrada pomoglo i sa svim informacijama vezanim uz postupak apliciranja na natječaje Fonda za zaštitu okoliša Gradska uprava je organizirala sastanak na kojem će sudjelovati i predstavnici Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda.

Još krajem 2013. godine Gradska uprava Grada Slavonskog Broda je započela komunikaciju s Fondom na temu sufinanciranja ugradnje toplinskih razdjelnika u stanove u stambenim zgradama, a tijekom protekle godine obavljeni su i razgovori s oko 250 zainteresiranih vlasnika stanova u Slavonskom Brodu. Upravo zbog velikog broja zainteresiranih vlasnika stanova, važno je da upravitelji zgrada na vrijeme obavijeste građane, prijave se na natječaje Fonda i ostvare pravo na sufinanciranje projekata energetske obnove zgrada.

Sve informacije o objavljenim natječajima za sufinanciranje projekata energetske obnove višestambenih zgrada mogu se pronaći na Internet stranicama Fonda za zaštitu okoliša. 

  • Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Energetska obnova zgrada; Grad poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda za zaštitu okoliša

Digitalna pisarnica

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

SMS-om na broj:
099 730 27 12

Upute:
U sadržaj poruke utipkajte pin.

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upute:
U polje Subject/Predmet unesite pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.