Javni pozivi i natječaji

Javni poziv za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest

I.    Pozivaju se vlasnici odnosno korisnici građevina na području grada Slavonskog Broda u kojima se nalazi azbest da dostave podatke o lokacijama, količinama, vrsti i statusu materijala na kojima se nalazi azbest (sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“ 69/16.).

II.    Prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“ 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest, dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

III.    Rok za dostavu podataka: 31. srpnja 2017.g.

IV.    Vlasnici, odnosno korisnici građevina na području grada Slavonskog Broda u kojima se nalazi azbest trebaju ispuniti Obrazac za prijavu koji je sastavni dio ovog javnog poziva. Obrazac se može preuzeti na službenim stranicama Grada Slavonskog Broda.

V.    Ispunjen obrazac dostaviti:
- na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili
- poštom na adresu: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod, ili
- osobno donijeti u pisarnicu Grada, adresa: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod

Prilog:
- Javni poziv za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest (pdf)
- Obrazac za prijavu vlasnika/korisnika građevina u kojima se nalazi azbest na području grada Slavonskog Broda (doc)

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Javni pozivi i natječaji Javni poziv za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest