• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Ukratko

U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti obavljaju se poslovi koji se odnose na predškolski odgoj, školstvo, šport, tehničku kulturu, kulturu, socijalnu skrb, primarnu zdravstvenu zaštitu i udruge.

Poslovi osiguranja lokalnih potreba stanovništva u području športa i tehničke kulture obuhvaćaju poslove u svezi s programom javnih potreba Grada Slavonskog Broda u športu i tehničkoj kulturi, provedba raspodjele sredstava proračuna koja su po namjeni i iznosima odobrena za navedene programe, vođenje brige putem Ustanove za gospodarenje športskim objektima o objektima športa i tehničke kulture, stručni poslovi vezano za športske manifestacije i manifestacije u tehničkoj kulturi, suradnja sa Zajednicom športskih udruga i Zajednicom tehničke kulture.

Poslovi i zadaće osiguranja lokalnih potreba stanovnika u području kulture obuhvaća praćenje stanja u području kulture, poslovi u svezi s osiguranjem financijskih i materijalnih uvjeta za rad ustanova kojima je Grad vlasnik i osnivač, priprema i izrada prijedloga programa javnih potreba u kulturi, poslovi u svezi s raspodjelom sredstava proračuna Grada odobrenih za programe iz područja kulture, prati i potiče rad udruga te drugih pravnih i fizičkih osoba u kulturi, sudjeluje u pripremi kulturnih manifestacija od značaja za Grad, potiče prezentiranje i razvoj kulturnog stvaralaštva, te specifičnih potreba mladih.

U Upravnom odjelu se obavljaju i poslovi u svezi zaštite i unapređenja kvalitete življenja i s tim u svezi, dodjela različitih oblika pomoći socijalno ugroženim građanima, poslovi u svezi s financijama i nadzorom provedbe programa iz područja zdravstvene zaštite i socijalne skrbi na lokalnoj razini, poglavito onih koji su usmjereni na pomoć socijalno osjetljivim a ugroženim skupinama građana.


 

Kontakt:
Tel: 035 217 085
Fax: 035 217 048

Ostali kontakti (pdf)

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Gradska uprava Upravni odjeli Društvene djelatnosti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.