Priopćenje za medije - zamolba potrošačima voda

Zbog visokih temperatura i nepovoljnih hidroloških uvjeta kojima smo izloženi posljednjih dana, na području grada Slavonskog Broda i okolice, koja se opskrbljuje vodom za piće s crpilišta „Jelas“, došlo je do prekomjernog povećanja potrošnje vode. Zbog navedene situacije, moglo bi doći do smanjenja dostatne količine vode za piće, a mogući problemi u opskrbi vodom očekuju se u kasnim popodnevnim i večernjim satima.

Upravo kako ne bi došlo do većeg problema, TD „Vodovod“ ovim putem moli sve korisnike vodnih usluga da kontroliraju potrošnju vode iz vodoopskrbnog sustava te da ju ne koriste za zalijevanje vrtova i travnjaka, pranje automobila i prometnica.

Racionalnom potrošnjom vode omogućit ćemo da voda bude dostupna potrošačima u svim dijelovima grada i okolice.

Zahvaljujemo se na razumijevanju!

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije - zamolba potrošačima voda