Poziv medijima - završna konferencija projekta „Helping" faza II.

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo kako će se u petak, 26. svibnja 2017. godine u 12.00 sati u dvorani Glazbene škole održati završna konferencija projekta „Helping“- projekta pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu, faza II.

Glavni cilj ovog projekta, koji su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, je kroz angažman pomoćnika u nastavi osigurati uvjete za poboljšanje obrazovnih postignuća 44 učenika sa značajnim teškoćama u razvoju u 8 gradskih osnovnih škola tijekom školske godine 2016./2017.

Molimo Vas da medijski popratite ovo događanje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima - završna konferencija projekta „Helping" faza II.