Poziv medijima - 10. Sajam cvijeća "Florafest"

Poštovani,

Ovog vikenda u brodskoj Tvrđavi održavat će se 10. Sajam cvijeća „Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 13. i 14. svibnja 2017., posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.

Program otvorenja započinje u subotu 13. svibnja u 10.00 sati, a nastupaju Gradska limena glazba „Željezničar“, mažoretkinje Plesnog studija „Cascavela“, Studio za moderni i klasični ples „Brodski leptirići“, Ukrajinsko prosvjetno društvo „Ukrajina“ Slavonski Brod, Dječji zbor „Nota“, Plesni studio „Triumph“ i Villa Magic.

Zabavni program nastavlja se i u nedjelju kada će svi zainteresirani imati priliku sudjelovati na radionici pod nazivom „Prirodna sredstva za zaštitu bilja“ koju će održati poznata predavačica i diplomirani agronom Kornelija Benyovsky Šoštarić, poznatija kao vrtlarica Kornelija. Radionica će se održavati od 14.00 – 16.00 sati, a u tom vremenu sve prisutne zabavljat će športski plesni klubovi „Top Dance“ i „Astra“, brodski plesni studio „Cascavela“ i naše mažoretkinje.

U sklopu programa „Florafesta“ i ove je godine organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu, a građani će ponovno imati priliku uživati u zaista bogatoj ponudi izlagača. Izložbeni i prodajni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10.00 do 18.00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.

Ljubazno Vas molimo da medijski popratite ovo događanje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Poziv medijima - 10. Sajam cvijeća "Florafest"