Članci

Uništeno dječje igralište u Ulici Stjepana Marjanovića

Poštovani,

30.07.2015 poslali smo na službene stranice Grada slavonskog Broda na društvenoj mreži facebook sa slikama dječjeg igrališta u naselju Stjepana Marjanovića kod ustanove HZZ. Na slikama je vidljivo devastirano igralište iznimno opasno za djecu.  31.07. dobili smo povratni odgovor kako ce radovi na obnovi početi kroz desetak dana od tih radova nije bilo ništa. Od tada se tobogan na tom igralištu odvojio od konstrukcije i jedna strana opasno visi,lanci od ljuljački vise sa konstrukcije i vire zahrđali vijci Moli vas odgovor kada bi se to igralište moglo sanirati da se djeca mogu opet na njemu bezbrižno igrati. Hvala unaprijed.

ODGOVOR: 1.10.2015.

 

Poštovani,

Istina je da su radovi na popravku dječjih igrališta trebali biti obavljeni sredinom kolovoza, no natječaj za odabir izvođača radova na održavanju dječjih igrališta je morao biti ponovljen i upravo iz tog razloga radovi kasne. Sukladno dinamičkom planu, radovi na popravku igrališta u Ulici Stjepana Marjanovića trebaju  biti obavljeni ovih dana. Zahvaljujemo Vam na strpljenju i razumijevanju. 

S poštovanjem,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.