• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Dječje igralište u bloku 6 Naselje Andrije Hebranga

Ne znam što bih rekla na koga imam pritužbu odnosno čiji bi posao trebao biti da uredi park za djecu u bloku 6 naselja Andrije Hebranga. Niste prvi kojima se obraćam, nadam se da ćete biti prvi koji će se potruditi barem odgovoriti. Ono malo ljuljački što nije pokidano je previsoko, ne znam da li je predviđeno da se tamo ljulja dijete od 4 ili 14 godina. Osim navedenog u parku za djecu postoji još samo pijesak koji jednako koriste i djeca i psi i mačke. Tobogan, vrtuljak, klackalice i slično nikada nisu postavljeni a prostora za to ima.

ODGOVOR: 25.7.2015.


Poštovani,
Održavanje dječjih igrališta na području grada je u nadležnosti gradskog Upravnog odjela za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša stoga Vam zahvaljujemo što ste nam ukazali na ovaj problem. Nedavno je potpisan ugovor s izvođačem radova na održavanju dječjih igrališta na području grada u ovoj godini i vrlo brzo će se krenuti s radovima na sanaciji oštećenja gdje je to potrebno. Upravni odjel za graditeljstvo svakako će razmotriti mogućnost da se u idućoj godini postave i neki novi elementi na spomenuto dječje igralište.

S poštovanjem,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Buduca investicija

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.