• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Buka u Ulici Antuna Branka Šimića

Štovani,
živimo u ulici Antuna Branka Šimića, u zadnjih par mjeseci iz hale bivše Slavonijatransa dolazi nesnosna buka i zujanje što traje po cijelu noć, reflektori upaljeni ometaju noćni mir, rad agregata stvara veliku buku, i najgore od svega je što nam pada prašina od njihovog poslovanja po odjeći, objektima, vozilima, djeca se ne mogu igrati vani jer istu udišu, ne možemo izaći van, noću rade sistemi za ventilaciju u hali i izbacuju tu prašinu, što će biti ljeti, nećemo moći niti prozore otvoriti kad dođu vrućine, naši vrtovi s usjevima će biti onečišćeni , kako je moguće da usred naselja se radi takva vrsta djelatnosti, tko im je dao dozvole i suglasnosti, možda su nekoga potkupili i podmazali, očekujem vaš odgovor i rješenje ovoga..
Poštovani,

ODGOVOR: 23.2.2015.

Vaš upit smo proslijedili Sanitarnoj inspekciji i Inspekciji zaštite okoliša, koje su nadležne za ovakvu problematiku, te smo zatražili što prije rješavanje problema koji navodite. Molimo Vas za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
U radu

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.