• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Odvodnja u Ulici Mile Budaka

Molim da riješite odvodnju sa kolnika u ulici Mile Budaka ispred kućnih brojeva 4, 6 i 8. Do sada je situacija bila vrlo loša, ali od kada je preusmjeren promet zbog izgradnje podvožnjaka u Osječkoj ulici, stanje je neizdrživo. Svaki automobil koji prođe, zalije kompletnu kuću na k.br. 6 i 8 i sve pješake koji se nađu na ulici, a kada otvorim vrata od stana na k.br. 8, kada krenem na posao, zaliju i hodnik unutar stana i mene (što se dogodilo za vrijeme zadnje kiše). Stanite ispred kuće za vrijeme prometne gužve dok pada kiša, pa će Vam sve biti jasno.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: 15. 12.2014.
Poštovana,
Vaš upit smo proslijedili u TD Vodovod. Iako je ovdje najvjerojatnije riječ o problemu oborinske odvodnje, čije rješavanje nije u nadležnosti TD Vodovod, djelatnici Sektora odvodnje TD Vodovod će izaći na teren i provjeriti postoji li kakav problem sa slivnicima. Svakako ćemo Vas obavijestiti o tome što su djelatnici TD Vodovod utvrdili na terenu.

 S poštovanjem,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.