• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Farma pilića u Ulici Viktora Kovačića

Poštovani,

Koristim ovu priliku i šaljem ovaj dopis kako bi se nešto poduzelo po pitanju neodgovornog vlasnika farme pilića u Ulici Viktora Kovačića. Problem s navedenom farmom jest u činjenici da se ista nalazi u gradskom naselju te je zbog neugodnih mirisa život u susjedstvu postao nezamisliv. Molim vas da se poduzmu odgovarajuće mjere kako bi se onemogućilo držanje pilića u gradskoj zoni. Tim postupkom omogućili bi svima nama da koristimo svoje pravo na svjež zrak bez neugodnih mirisa. Nadam se da će ovaj dopis pasti na plodno tlo i da ćete reagirati u najkraćem vremenskom roku kako navedeni problem ne bi povlačili po medijima i portalima zbog nečije neefikasnosti.
Zahvaljujem vam i srdačno vas pozdravljam!

ODGOVOR: 11.6.2016.

Poštovani,

Prije svega, zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Tijekom ovog tjedna izvršit će se nadzor u navedenoj ulici te će se na temelju toga vlasniku farme  uputiti prijava zbog nepoštivanja gradske odluke u vezi uzgajanja životinja u gradskoj zoni.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.