Članci

Problemi s vodoopskrbom Naselje Andrija Hebrang

Poštovani,

pritisak u vodovodnoj mreži u naselju Andrija Hebrang blok 5,ulaz 1 je jako loš,što za posljedicu ima nedostatak tople vode i već 3. dan nemogućnost tuširanja. Molim vas vaš žuran odgovor.

ODGOVOR: 20.2.2015.

Poštovani,

Vaš upit smo proslijedili u TD Vodovod, te Vam prenosimo njihov odgovor u cijelosti;

„Obavještavamo cijenjene potrošače da zbog tehnoloških problema u preradi vode na uređaju za preradu vode za piće (tvornica vode) na crpilištu „Jelas“ povremeno, a posebno u popodnevnim i večernjim satima, dolazi do poremećaja u vodoopskrbi u brdskim ulicama kao i na višim katovima stambenih zgrada. U tijeku su postupanja vezana za dovođenje uređaja za preradu vode za piće u stanje pune pogonske ispravnosti. Žao nam je što u navedenim područjima povremeno dolazi do sniženja tlaka ili potpunog nestanka vode, te činimo sve što je u našoj moći da takovih poremećaja bude što manje. Zahvaljujemo na razumijevanju.

S poštovanjem, 

TD Vodovod
U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.