Članci

Zamjena azbestnih ploča

Poštovani,

Poštovani,zanima me ima li zakonski rok za zamjenu azbestnih ploča,kako se vrši zamjena i koje su sankcije ako se ne izvrši a postoji rok?

ODGOVOR: 25.7.2017.

Iako nadležno ministarstvo nije zakonom definiralo rok za zamjenu azbestnih ploča, upravo kako bi se prikupili svi podatci o građevinama koje sadrže azbest te kako bi se po potrebi mogle poduzeti mjere održavanja odnosno popravka kojima se sprječava izdvajanje azbestnih čestica iz tog materijala, Grad Slavonski Brod je je objavio javni poziv za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest, a rok za dostavu je 31. srpanj 2017. Obrazac za prijavu se može naći na službenim stranicama Grada.

Na službenim stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost nalazi se detaljan opis i način postupanja sa građevnim otpadom koji sadrži azbest, a osobito upute za fizičke osobe o načinu pripreme azbestnih ploča za skupljače  te popis ovlaštenih osoba za skupljanje građevnim otpadom koji sadrži azbest (skupljači).http://www.fzoeu.hr/hr/gospodarenje_otpadom/posebne_kategorije_otpada/otpad_koji_sadrzi_azbest/

 

S poštovanjem,

Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.