Članci

Obnova dječjeg vrtića "Maslačak"

Poštovani,

lijepo vas molimo, u ime svih roditelja djece u vrtiću Maslačak u Podvinju, da se očitujete o stanju u kojem se vrtić nalazi. Stanje je neizdrživo, podovi i stolarija se raspadaju, namještaj je u takvom stanju da je opasan za djecu.

Lijepo je da se grade novi vrtići u gradu, ali ne na štetu obnove postojećih vrtića.

ODGOVOR: 25.8.2016.

Poštovana,

Grad Slavonski Brod kontinuirano ulaže u izgradnju i obnovu dječjih vrtića već niz godina. U posljednje dvije godine obnovljeni su dječji vrtići Kosjenka i Stribor, a prošle godine i početkom ove, kroz mjeru Fonda za energetsku učinkovitost obnovljeni su i vrtići Radost te Braco i Seka.
Dokumentacija za prijavu na natječaj Fonda za energetsku učinkovitost ove godine  je pripremljena za dječje vrtiće Maslačak, Trnoružica i Pčelica, no navedeni natječaj još nije raspisan. S obzirom da ove godine Fond za energetsku učinkovitost vjerojatno neće raspisati natječaj, Grad Slavonski Brod je za dječji vrtić Maslačak pripremio i dokumentaciju za natječaj mjera koja omogućuje kompletnu rekonstrukciju vrtića. Ako ni od tog natječaja ne bude ništa (a trebalo je biti još početkom ove godine, a nije), Grad će nastaviti kontinuirano ulaganje bez navedenih fondova, i to vlastitim sredstvima.

Lijep pozdrav,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Buduca investicija

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.