• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Izgradnja zvučnog zida u Ulici Bečic

Poštovani,

Zanima me jesu li poduzete ikakve mjere od strane Gradske uprave vezano za izgradnju zvučnog zida u Ulici Bečic Slavonski Brod. Molim Vas samo da odgovor ne bude da je to u nadležnosti HAC-a.

ODGOVOR: 31.5.2016.

Poštovani,

u Gradskoj upravi je prije nekoliko tjedana održano javno izlaganje u tijeku javnog uvida i javne rasprave o Strateškoj karti buke i scenarijima Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta. Tom prilikom pojašnjeni su svi mogući i planirani scenariji, mjere i program zaštite od buke kojima se planira smanjiti razina buke na najugroženijim stambenim područjima uz autoceste, među kojima su i naseljena područja Slavonskog Broda. Javna rasprava traje do 02.lipnja 2016., a u tom periodu građani imaju priliku izraziti svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Stratešku kartu buke i scenarije upravljanja bukom autocesta.

Sve ostale informacije na ovu temu možete pronaći na slijedećim poveznicama:

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/6313-odrzano-javno-izlaganje-u-tijeku-javnog-uvida-i-javne-rasprave-o-strateskoj-karti-buke-i-scenarijima-akcijskog-plana-upravljanja-bukom-autocesta

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/6295-javni-uvid-i-javna-rasprava-u-stratesku-kartu-buke-i-scenarije-akcijskog-plana-upravljanja-bukom-autocesta

U radu

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.