• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Postavljanje usporivača prometa u Kažotićevoj ulici


Da li postoji mogućnost postavljanja ležećeg policajca u našoj ulici i kakva je procedura za prijavu? To je ulica u naselju Livada, Ulica Augustina Kažotića. Svaki dan svjedočimo brzim i nesavjesnim vožnjama i smatramo da ova ulica uopće nije primjerena za takav način vožnje.

U isčekivanju vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR:19.06.2017.


Poštovani,

Ulica Augustina Kažotića je regulirana maksimalnom brzinom vožnje do 50 km/h odnosno max brzinom vožnje u naseljenom mjestu. S obzirom da se vozači ne pridržavaju ograničenja, uputili smo dopis PU Brodsko-posavskoj sa zamolbom za povećanje nadzora prometovanja kroz naselje.

Nadležni djelatnici Grada trenutno rade na izradi popisa ulica u kojima postoji potreba za regulacijom brzine iz više razloga. U navedeni popis bit će uvrštena i Ulica Augustina Kažotića te će se razmotriti najprikladnija lokacija na kojoj će biti postavljeni usporivači prometa. Postavljanje horizontalnih usporivača prometa iziskuje izradu prometnog projekta od strane projektanta. Po izradi prometnog projekta isti ide na odobrenje u nadležni MUP koji daju svoje mišljenje i odobrenje za njihovo postavljanje.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.