Članci

Ulica Mate Topalović - parkiranje teretnih vozila

Molimo Vas da izađete na teren i obavite očevid na k.č. 1131 k.o. Slavonski Brod što u naravi čini kuća i dvorište u ulici E. Kumičića 74 koja ujedno ima i pristup sa stražnje strane iz ulice Mate Topalovića.
Na toj parceli se već nekoliko godina parkira teretno vozilo za rasute terete na što smo Vas već upozoravali (i tražili da se stavi na početak ove slijepe ulice znak zabrane za kamione) jer uništava asfalt i rubnjake u toj ulici koja nije projektirana za takve terete. Nadalje unazad cca 3 mjeseca na navedenoj parceli i ulici dolazi do parkiranja cisterni za prijevoz opasnih, otrovnih i zapaljivih tekućina. Budu parkirane i po tri cisterne za što imamo slike kao dokaz.
Predmetni prostor (dvorište te obiteljske kuće i ulica Mate Topalović) nije prikladno niti dozvoljeno mjesto za teretna vozila u mirovanju, a kamoli za vozila koja prevoze opasne, otrovne i zapaljive tekućine. Ukoliko vlasnik tih vozila ima dozvolu za obavljanje prijevoza tim vozilima, mora imati i riješen prostor za parkiranje istih u za to predviđenom i registriranom prostoru.
Molimo Vas da u skladu sa svojim ovlastima i dužnostima u što kraćem roku izađete na teren, obavite uvid te postupite po svim pravilnicima koji su vezani uz navedeni slučaj.

ODGOVOR: 15.04.2017.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Vaš upit smo proslijedili nadležnom upravnom odjelu. Komunalni redari su utvrdili stanje na terenu i postupili prema svojim ovlastima nakon čega bi ovaj problem trebao biti riješen.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.