Članci

Parkiranje kod trgovačkog centra Colosseum

Poštovani,
zašto kod trgovačkog centra Collosseum nema adekvatnog ugibališta za autobuse? Kupci dolaze vikendom iz šire okolice autobusima i nema mjesta da ih se ostavi na siguran način. Djeca se organizirano dovoze u centar, a nema načina da ih se u neposrednoj blizini ostavi na siguran i primjeren način. Prostor iza centra je novom vertikalnom signalizacijom rezerviran isključivo za dostavna vozila. Napravljeno je i previše parking mjesta za osobna vozila dok se za jedno obično ugibalište za autobuse nije našlo mjesta. Da li postoji mogućnost da se taj problem ispravi? Hvala.

ODGOVOR:16.11.2016.

Poštovani,
parkirališna mjesta uz trgovački centar u vlasništvu su upravo trgovačkog centra Coloseum, u čijoj je nadležnosti i organizacija prometa u mirovanju te način korištenja parkirnih mjesta. Što se tiče mogućnosti izgradnje autobusnog ugibališta u dijelu Ulice Josipa Rimca, radovi za sada nisu planirani, no svakako ćemo razmotriti Vaš prijedlog.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.