Članci

Parkiran bager na zelenoj površini u Ulici Ivana Meštrovića

Molim Vas da provjerite što radi parkiran ogroman bager na zelenoj površini na ulasku u Ulicu Ivana Meštrovića, kao i odbačene blatne palete na parkingu pored. Osim što ružno izgleda i uništava zelenu površinu, djeca se penju po njemu i netko bi mogao stradati. Hvala!

ODGOVOR: 26.8.2016.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem te Vas obavještavamo da su u Ulici J. Dobrile, T. Bakača, F. Livadića i F. Jukića planirani radovi na rekonstrukciji postojećeg kanalizacijskog sustava zbog čega se na navedenoj lokaciji nalazi parkiran bager. Palete i bager koji su ostavljeni na križanju I. Meštrovića i J. Dobrile vlasništvo su izvoditelja navedenih radova Osijek Koteksa d.o.o., a prilikom provedenog nadzora izvođači radova nisu bili na lokaciji zbog čega će se ponovno izvršiti nadzor kako bi ih se zamolilo da vozilo parkiraju na drugom mjestu.

Lijep pozdrav,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.