• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Promet u Naselju Kolonija

Poštovani,

kao stanovnik naselja Kolonije molio bih vas da se riješi problem slabe vidljivosti pješačkog prijelaza u Vinogradskoj ulici ispred kbr.119. Naime, rasvjeta je tako slaba kod pješačkog prijelaza i zbog toga je izuzetno opasno noću prelaziti, vozači jednostavno ne vide pješake. Postoji li mogućnost postavljanja nekakve signalizacije ili drugog osvjetljenja kod "zebre".

Također upozoravam na slabu vidljivost i opasnost za pješake na "zebri" između kbr.119 u Vinogradskoj i zgrade "Tehnike". Ograda ispred kbr.119 je visoka i obrasla grmljem i pješacima zaklanja pogled na cestu koja se spaja na Vinogradsku. Isto tako i vozači automobila koji se priključuju na Vinogradsku radi navedene ograde uopće nisu u mogućnosti vidjeti pješake koji dolaze na pješački prijelaz. Napominjem da ovdje svakodnevno prolaze djeca prilikom odlaska/dolaska u i
iz škole.
Molim vas da pokušate riješiti navedene probleme (npr. postavljanjem zrcala za vozače koji se spajaju na Vinogradsku, uklanjanjem previsoke ograde ispred kbr.119, postavljanjem svjetlosne signalizacije na prijelazu).

Hvala

ODGOVOR: 17.11.2015.

Poštovani,
pješački prijelaz u Vinogradskoj ulici ispred kbr.119 trenutno je obilježen i označen u skladu s važećim propisima, no svakako ćemo razmotriti Vaš pijedlog. Što se tiče Vašeg pitanja oko preglednosti križanja ulice Matije Vlačića Ilirika i Vinogradske ulice (preglednost kod k.br. 119) obavještavamo Vas kako se radi o budućoj investiciji. Naime, već je izrađen prometni projekt, koji ima suglasnost PU brodsko-posavske, u svezi regulacije Ulice Matije Vlačića Ilirika kao jednosmjerne u smjeru zapada.

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.