Članci

Postavljanje uspornika u Ulici Vida Došena

Poštovani,
da li postoji mogućnost postavljanja uspornika (ležećih policajaca) u Ulici Vida Došena? Cesta je dugačka i ravna te idealna za nesavjesne vozače koji brzo voze .S obzirom da je cijelom dužinom ceste i pješačka staza kojom svakodnevno djeca idu u školu, postoji velika mogućnost da netko nastrada. Mislim da bi na ovaj način vozači sigurno usporili te bi se povećala sigurnost odlaska i dolaska djece iz škole.

ODGOVOR: 3.11.2015.

Poštovani,

Ograničenje brzine u Ulici Vida Došena je definirano čl. 53. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i iznosi 50 km/h. Upravo zakonske odredbe predviđaju postavljanje uspornika na prometnicama na kojima se nalaze objekti poput škola ili vrtića. Kako se u ovoj gradskoj ulici ne nalaze ovakvi objekti, nije predviđeno postavljanje uspornika. No, uputili smo dopis PU brodsko-posavskoj u kojem je zatražena pojačana kontrola brzine kretanja vozila na ovoj lokaciji.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.