• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Promet u Osječkoj ulici

Poštovani,

Postoji li mogućnost da se na Osječkoj ulici postave ležeći policajci oko semafora zbog blizine škole i prijelaza djece iz Naselja Matija Ivanić u školu.
Naime, bez obzira na semafor, još uvijek postoje neodgovorni pojedinci koji prolaze kroz crveno svijetlo, a što će posebno doći do izražaja kad se završi podvožnjak u Osječkoj ulici.


Odgovor: 05.10.2015.

Poštovani,

Osječka ulica nije u nadležnosti Grada Slavonskog Broda već u nadležnosti Hrvatskih cesta. Ono što morate znati je da se tvz. „ležeći policajci“, sukladno zakonskim odredbama, ne postavljaju na Državne ceste, osobito na cestama od važnosti za Republiku Hrvatsku sa velikim prosječnim dnevnim prometom, a po kojima učestalo prometuju autobusi Javnog gradskog prijevoza. Dana 02. 10. 2015. upućen je dopis PU Brodsko-posavskoj za vršenje kontrole brzine vozača na predmetnoj dionici kao i kontrolu prolaska vozača raskrižjem kada na semaforu stoji upaljeno crveno svjetlo.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.