• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Slavonija I –sanacija vatrogasnog pristupa

Poštovani,

molimo Vas da oko invalidskog pristupa u CZSS naspete tucanik uz prometnicu i na dio parkirališta CZSS jer prolazak vozila za prikupljanje smeća i izlazak s parkirališta svaki puta inese blato na prometnicu - Vatrogasni put, ta da obnovite odnosno ponovno učvrstite sve stupiće koji brane parkiranje na travnatu površinu, a koje je vozilo za prikupljanje otpada izvalilo.

Također Vas opetovano molim da pojačate Komunalni nadzor nad nepropisno parkiranim vozilima na Vatrogasnom putu kroz Naselje Slavonija I i na izlazu s parkirališta CZSS iznad hidranta, jer parkirani automobili ne omogučavaju prolaz vatrogasnog vozila, vozila za prikupljanje otpada i hitne pomoći, te da na znakove Zabrane zaustavljanja i parikranja na početku i na kraju Vatrogasnog puta - kod CZSS i Narodnih novina dotake natpis - VATROGASNI PRISTUP, a sam znak kod Narodnih novina okrenete u pravcu Vatrogasnog puta.

 

ODGOVOR: 20.2.1015.

Poštovani,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo izdao je nalog za nabavku i postavljanje signalizacije za vatrogasni pristup. Na terenu će se izvršiti sanacija javne površine, te premještanje potrebne signalizacije kako bi se vatrogasni pristup stavio u funkciju.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.