Članci

Kvar javne rasvjete u Naselju Slavonija II

Ne radi javna rasvjeta produžena Gundulićeva ulica (od Zrinske ulice do Slavonije 2).Prije dvadesetak dana sam prijavio kvar i ništa se ne dešava. UPALI SE I GORI NEKO VRIJEME I ONDA MRAK. Molim popravak i objašnjenje zašto toliko dugo traje.

ODGOVOR: 14.7.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Naime, prijavu navedenog kvara Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo zaprimio je dana 26.06.2017. godine, nakon čega je izdan nalog izvođaču radova za otklanjanje kvara. Prema povratnim informacijama, kvar je uspješno uklonjen, no kako je u posljednje vrijeme pojava nevremena česta te je popraćena olujnim vjetrom i jakim udarima groma, dolazi do oštećenja niskonaponske zračne električne mreže, što rezultira kvarom sastavnih dijelova sustava javne rasvjete u trafostanici ili u kontrolnom ormaru javne rasvjete.

Dana 12.07. 2017. godine prijava kvara ponovno je zaprimljena nakon čega je ponovno kontaktiran izvođač radova, koji je pristupio rješenju problema te je izvršena noćna kontrola terena i ustanovljeno je da je javna rasvjeta u Ulici Ivana Gundulića - na potezu od Ulice Nikole Zrinskog do Naselja Slavonija II u ispravnom stanju.
 
Još jednom se zahvaljujemo na prijavi kvara, strpljenju i razumijevanju!

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.