Članci

Kvar javne rasvjete u Ulici Stjepana Radića

Ovim putem Vas želim obavijestiti da ponovno ne radi rasvjeta u Ulici Stjepana Radića, u cijeloj ulici te kod mosta na Mrsunji i na nasipu kod savskog mosta. Molim Vas da se nešto poduzme po tome pitanju. Čim vjetar zapuše ili padne koja kap kiše rasvjeta ne radi nekoliko dana.  Dajte više to riješite, sramota je da svako malo zovemo i šaljemo e-mailove.

Hvala Vam i nadam se brzom rješenju!

ODGOVOR: 9.1.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam se ponovno obratili. Problem s javnom rasvjetom je prijavljen nadležnom izvođaču radova te će biti riješen u što kraćem mogućem roku. Naime, do kvara na javnoj rasvjeti dolazi jer se izolirani vodiči električne energije na krovištima kuća prilikom puhanja vjetra dotaknu, što za posljedicu ima pregaranje osigurača u trafostanici. Koncesionar koji je zadužen za održavanje javne rasvjete upućen je na ovaj problem te će se nastojat otkriti u kojem dijelu mreže dolazi do dodira žica. Nakon što se otkrije kritični dio, uputit ćemo službeni dopis prema HEP-ODS d.o.o. koji je nadležan za navedeni problem te ćemo zatražiti da se na tom dijelu elektroenergetske mreže neizolirani vodič zamijeni izoliranim kabelskim vodičem.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

 

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.