Članci

Okretište u Imotskoj ulici

Poštovani,

kada će se na kraju Imotske ulice postaviti okretište? Mi smo jedna od rijetkih slijepih ulica koje nemaju okretište na kraju ulice. Automobili, kamioni od Komunalca, zimska služba i svi ostali se okreću na našim kolnim ulazima ili voze u rikverc u ulici koja je puna male djece.

ODGOVOR: 05.06.2017.

Poštovana,

zahvaljujemo što ste nam se obratili. Naime, da bi se u navedenoj ulici izgradilo okretište, potrebno je znatno proširiti trasu ceste što trenutno predstavlja određene prepreke jer se uz samu trasu nalazi veći broj privatnih čestica. S obzirom da redovno radimo na poboljšanju komunalne infrastrukture na području grada, to je svakako jedna od budućih investicija. Također, trenutno se razmatra mogućnost odvoza otpada u što ranijim jutarnjim sati kako bi se izbjegle gužve i ublažio problem dok se ne realizira drugo rješenje.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.