• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Sanacija ceste u Ulici Vida Došena

Poštovani,

molim da se napokon riješi cesta na prijelazu iz Ulice Vida Došena kod kućnog broja 34 prema Naselju biskupa Ćirila Kosa. Cesta je u lošem stanju puna rupa, kod kišnog vremena nije napravljen dobar pad i nema kanalizacije i odvoda slivnih voda i stvara se ogromna lokva vode. Molim i da se uklone 10 velikih betonskih cijevi. Iste su postavljene kao privremeno rješenje da spriječe prijelaz velikih kamiona preko javne zelene površine, ali su kao takve ostale 10 godina, a trebale bi biti zamijenjene estetski ljepšim rješenjem, npr. stupicima (kao kod velikog kružnog toka kod Glogovice- Hebranga).
Lp

ODGOVOR: 27.04.2017.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Kao Grad redovno radimo na održavanju komunalne i prometne infrastrukture na području grada. Naime, djelatnici nadležnog upravnog odjela su uvidom na terenu utvrdili obim i vrstu zahvata kako bi se uredila navedena lokacija. U tijeku je potrebni postupak nakon čega će biti obavljeni radovi. Ljubazno molimo za još malo strpljenja.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.