Članci

Šetalište braće Radić - orezivanje krošnji i sanacija šahta

Poštovani,
po stoti puta,imali netko volje po prvi puta u povijesti orezati krošnje na keju (zaštopavaju odvod na krovovima,padaju po autima). Potrebni su uspornici prometa na keju prije zebre (kod Gradske blagajne). Reklamirajte izvođaču radova rasklimani šaht prije te iste zebre(nesnosna buka po cijeli dan).I konačno nema potrebe za tolikom "žurbom" tog istog izvođača na novoj zgradi kajak kanu kluba. Kao i kod sanacije Ulice šetališta braće Radić već danima pa i tjednima nema psa na gradilištu, a vrijeme nikad toplije.

ODGOVOR: 9.04.2017.

Poštovani,

zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ove probleme. Naime, nalog za sanaciju šahta je upućen nadležnim izvođačima radova te će biti popravljen u što kraćem vremenskom periodu. Isto tako, nalog za orezivanje krošnji na keju poslan je TD Komunalac, a radovi bi trebali biti obavljeni do 14. travnja. Svakako ćemo razmotriti opciju ugradnje usporivača prometa na navedenoj lokaciji, a sukladno prometnim propisima, odredit će se vrsta i način na koji on može biti postavljen.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Djelomicno rijes

 

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.