• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Sanacija ceste u Ulici Branimira Livadića

Prilikom izrade proračuna za 2016. godinu imali ste opciju gdje građani mogu predlagati određene projekte. Slao sam Vam mail u vezi obnove ulice Branimira Livadića na Mikrorajonu, međutim nisam dobio nikakav odgovor. Može li se dobiti povratna informacija i kome se treba obratiti kako bi se dobio novi asfalt u ulici, jer je sadašnje stanje vrlo loše. Trenutno se izvode radovi na izgradnji pješačke i biciklistčke staze u Vrazovoj ulici, te obnova pješačke staze u Bakačevoj, a cesta koja spaja te dvije ulice je baš Livadićeva koja je puna zakrpa i rupa na cesti.

ODGOVOR: 10.2.2016.

Poštovani,
Prije svega, zahvaljujemo što ste odazvali pozivu Gradske uprave i dostavili Vaš prijedlog . Ipak, moramo Vas obavijestiti kako rekonstrukcija Ulice Branimira Livadića nije u Programu gradnje za 2016. godinu. S obzirom na to da Grad Slavonski Brod redovno radi na održavanju i izgradnji komunalne infrastrukture na području grada, svakako je riječ o jednoj od budućih investicija.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

 

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.