• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Pružni prijelaz u Budakovoj ulici

Poštovani,

jutros se opet u "Đurinoj ulici", na pružnom prijelazu, dogodilo to da je netko "zapeo" u prugu i upao sa bicikla. Ovaj se put radilo o ženi koja je tri mjeseca trudna i na biciklu je bila sa kćerkom od godinu i pol, djevojčici na svu sreću nije bilo ništa jer je imala kacigu i bila je u sjedalici a gospođa je otišla na hitnu jer ju boli ruka.

Kako radim preko puta ovog prijelaza svaki dan vidim kako netko na isti način upada i skoro bude pregažen. Zanima me dali netko treba baš jako nastradati na ovom prijelazu da bi se on sanirao i postao funkcionalan za sve sudionike u prometu?

ODGOVOR: 14.9.2015.

Poštovani,

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ima u planu sanaciju pružnog prijelaza u Budakovoj ulici koja je nužna prije označavanja biciklističke staze na ovoj gradskoj prometnici. Naime, označavanje biciklističke staze u Budakovoj ulici je u fazi projektiranja i riječ je o jednoj od budućih investicija.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.