Članci

Izgradnja pješačke staze u Ulici Ruđera Boškovića

Poštovani,

nakon što je postalo poznato da će zbog izgradnje rotora "Kod Halajka" uslijed obustave prometa u dijelu Lucićeve i na spornom križanju za vrijeme tromjesečnog izvođenja radova, ponovo postavljamo pitanje hoćete li ubrzati pripreme i izgraditi pješačku stazu kojom bi pješaci sigurno prolazili kroz završetak Ulice R.Boškovića od križanja s Carinskom do ulice J.Rimca? Kad se promet bude preusmjerio kroz Boškovićevu ulicu, pješacima će biti teško sigurno dolaziti do ulice J.Rimca i dalje do poslovnog centra Colosseum. Vodite računa o pješacima, najugroženijim sudionicima u prometu i rješavajte konačno te imovinsko pravne odnose s Ecosom koji ima dovoljno praznog prostora, zar se ne može izgraditi pješačka staza u dužini 30-ak metara u tom uskom koridoru? Zahvaljujemo u ime građana MO Jelas i svih Brođana koji prolaze tim dijelom grada.

ODGOVOR: 12.8.2015.

Poštovani,
u nastavku ulice Ruđera Boškovića od križanja sa Carinskom ulicom pa do državne ceste D72 (Ulica Josipa Rimca) nalazi se katastarska čestica broj 2317/102 na kojoj je potrebno izgraditi pješačku stazu, međutim navedena katastarska čestica je u vlasništvu ECOS TRGOVINA D.O.O. ZAGREB, ŠKORPIKOVA BR.22. tako da trenutno ne postoji mogućnost izgradnje pješačke staze na navedenoj lokaciji.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.