• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Izgradnja pješačke staze u Ulici Ruđera Boškovića

Poštovani,

nakon što je postalo poznato da će zbog izgradnje rotora "Kod Halajka" uslijed obustave prometa u dijelu Lucićeve i na spornom križanju za vrijeme tromjesečnog izvođenja radova, ponovo postavljamo pitanje hoćete li ubrzati pripreme i izgraditi pješačku stazu kojom bi pješaci sigurno prolazili kroz završetak Ulice R.Boškovića od križanja s Carinskom do ulice J.Rimca? Kad se promet bude preusmjerio kroz Boškovićevu ulicu, pješacima će biti teško sigurno dolaziti do ulice J.Rimca i dalje do poslovnog centra Colosseum. Vodite računa o pješacima, najugroženijim sudionicima u prometu i rješavajte konačno te imovinsko pravne odnose s Ecosom koji ima dovoljno praznog prostora, zar se ne može izgraditi pješačka staza u dužini 30-ak metara u tom uskom koridoru? Zahvaljujemo u ime građana MO Jelas i svih Brođana koji prolaze tim dijelom grada.

ODGOVOR: 12.8.2015.

Poštovani,
u nastavku ulice Ruđera Boškovića od križanja sa Carinskom ulicom pa do državne ceste D72 (Ulica Josipa Rimca) nalazi se katastarska čestica broj 2317/102 na kojoj je potrebno izgraditi pješačku stazu, međutim navedena katastarska čestica je u vlasništvu ECOS TRGOVINA D.O.O. ZAGREB, ŠKORPIKOVA BR.22. tako da trenutno ne postoji mogućnost izgradnje pješačke staze na navedenoj lokaciji.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.