Članci

Ulica dr. Andrije Štampara-ulegnuća na cesti

U ulici dr. Andrije štampara ispred kbr. 54 se nalazi ulegnuće na cesti dimenzija 1,5 x 1,5m od prijašnjeg kopanja koje se s vremenom ulegnulo ispod površine asfalta. U istoj toj ulici ispred kbr. 71 stvara se rupa koju je potrebno sanirati. Je li u planu "presvlačenje Ulice dr. Andrije Štampara i Strossmayerove ulice s novim slojem asfalta? Naime obje su "krpane" bezbroj puta i vrijeme im je da se renoviraju.

ODGOVOR: 18.7.2015.

Poštovani,
uvidom na terenu je utvrđeno kako u ulici Andrije Štampara kod kbr. 54 postoji ulegnuće na kolniku koje je nastalo radi iskopa iznad kanalizacijske mreže koja je u vlasništvu TDVodovoda. Upravni odjel za komunalni sustav je izdao nalog kojim se traži sanacija navedenog oštećenja. Za ulegnuće u ulici Andrije Štampara kod kbr. 71 također je izdan nalog TD Vodovod za žurnim saniranjem navedenog ulegnuća na cesti.  Sanacija lokalnih oštećenja kolnika u ulici Dr. Andrije Štampara izvršena je 2010. godine. Uvidom na terenu utvrđeno je kako su sanirana lokalna oštećenja u dobrom stanju. Naime u ulici Dr. Andrije Štampara postoji nekoliko ulegnuća koja su nastala radi sanacije prekopa od strane Vodovoda o čemu su obaviješteni i očekujemo sanaciju istih.


S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.