Članci

Sanacija udarnih rupa Ulica Brkića put

Poštovani
Zanima me kada će Ulica Brkića put biti sanirana tj. popravljen asfalt i što je sa kanalizacijskom mrežom.

Isto pitanje je postavljeno i 2013. i 2014. godine kada ste odgovorili da je to buduća investicija pa me zanima kada je to, da li buduća investicija podrazumijeva skorije vrijeme, a ne period od 5 godina, jer i mi smo građani koji plaćaju poreze i prireze pa mislim da smo i mi zaslužili da imamo normalan asfalt, a ne rupe po kojima hodamo i po kojima vozimo svoje automobile, a udarne rupe veće su i od 15 centimetara tako da svako malo neko mora voziti automobil na popravak.

Isto tako bih Vas pitao što je sa kanalizacijskom mrežom za istu ulicu jer većina žitelja svoje septičke jame prazne na ulicu što mislim da nije u redu i da je problem s kojim bi se morale nositi stručne službe grada da se to na neki način riješi ili izgradnjom kanalizacijske mreže ili sufinanciranjem cijene pražnjenja septičkih jama jer je cijena pražnjenja previsoka i ljudi
ju ne žele platiti pa ju zato i puštaju na ulicu. Zbog dolaska toplijeg vremena neki žitelji pozvat će sanitarnu inspekciju jer je to izvor bolesti i nesnosnog smrada.

Unaprijed zahvalan

ODGOVOR: 13.5.2015.

Poštovani,
Problem odvodnje u Ulici Brkića put će se riješiti kroz projekt „Brod 2“. Riječ je o projektu vrijednom oko 280 milijuna kuna kroz koji će se u idućih nekoliko godina izgraditi neispravna ili nedostajuća vodovodno-kanalizacijska mreža gdje god je to potrebno u gradu. Udarne rupe će se sanirati kroz program održavanja. Što se tiče Vašeg upozorenja oko slučajeva pražnjenja septičkih jama na ulicu, komunalni redari već su izašli na teren na temelju Vaše dojave. No, svakako Vas molimo da ukoliko se takve radnje ponove da odmah kontaktirate Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo na broj telefona 217-033ili odjel za odnose s javnošću na broj 217-094, kako bi komunalni redari odmah po dojavi mogli izaći na teren.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.